top of page

Masterclass "Hands-off" binnen de natuurgeneeskunde

Op 31 oktober 2020 geeft Alma een masterclass op de Silverlinde in Breda. De Silverlinde is een natuurgeneeskundige kenniscentrum en richt zich o.a. op de beroepsvoorbereiding van veterinair natuurgeneeskundig therapeuten. Daarnaast biedt dit kenniscentrum vele korte cursussen op veterinair natuurgeneeskundig gebied en heeft het een eigen integrale praktijk.


Alma is een alumnus van de Silverlinde en samen is er besloten om een masterclass te geven waarbij Alma haar expertise zal delen. De cursus is met name geschikt voor studenten in opleiding, afgestudeerden, maar heeft ook zeker veel toegevoegde waarde voor iedereen die zich bezighoud met het welzijn van dieren. De nadruk zal liggen op de natuurgeneeskundige benadering van dieren die je niet aan kunt raken, waarbij je niet dichtbij kan komen (hands-off) of maar beperkt kan aanraken. Denk aan wilde dieren, dieren die zwaar getraumatiseerd zijn of minder tamme dieren die snel gestresst raken. Methoden, praktische tips, vele casussen en eigen ingebrachte casussen zullen aan bod komen. Uiteraard met als doel om het welzijn van een dier in kaart te brengen en te verbeteren.


Het belooft een mooie en volle dag te worden! Heb je interesse, kijk dan op de website via de onderstaande link. https://silverlinde.com/cursussen/masterclass-hands-off/

Op deze website kun jij je ook direct inschrijven.


Tot dan!

63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven