top of page

Nieuwe 6-delige serie: Malawi Wildlife Rescue komt uit


Alma van Dorenmalen met Target een vervet aap

Eindelijk is het zover, de 6-delige serie die opgenomen is in Malawi waar Alma van Dorenmalen ook in te zien is komt uit.

In deze unieke behind the scenes serie wordt het werk vertoond dat door het team van het Lilongwe Wildlife Centre elke dag wordt uitgevoerd. Een camera ploeg heeft het team enkele maanden gevolgd tijdens hun werk waar dieren worden opgevangen, gered en terug in het wild worden gerehabiliteerd.

Alma van Dorenmalen heeft als Captive Care & Rehabilitation Manager de leiding gehad over de dierverzorging en het rehabilitatieproces van meer dan 200 dieren bij het Lilongwe Wildlife Centre.


"Het opnemen van een serie over het werk dat een organisatie zoals Lilongwe Wildlife Trust uitvoert is een kroon geweest op mijn werk in Malawi, het was een droom omdat een keer te mogen meemaken. Al het harde werk dat er in dit soort projecten gaat is voor veel mensen niet duidelijk. Ik hoop dat de series meer inzicht geeft hierin en dat meer mensen belangrijke organisaties die bijdragen aan conservatie en dierenwelzijn hierdoor zullen ondersteunen"


De series zal in eerste instantie worden uitgezonden op Love Nature in Canada en daarna zijn weg vervolgen naar Europa in 2020. Uiteraard zal er een update geplaatst worden op de website wanneer hier meer inzicht over is.

We hopen dat iedereen het gaat volgen!


Kijk voor meer informatie op: https://www.lilongwewildlife.org/LWTonTV/

204 weergaven0 opmerkingen